ZCM

ZwemClub Maasmechelen

Start zwemles Prinsenpark september: week van 14 september 2020

Zwemlessen Prinsenpark

Doelgroep: Kinderen die starten in zwembad Prinsenpark kunnen reeds arm- en beenbeweging schoolslag. Ze leren verder de schoolslag met ademhaling, rugslag en crawl.

Huidige leden zijn gemaild met de dag waarop hij/zij mag komen zwemmen.
Er is nu een groep van ongeveer 40 kinderen zowel op maandag als donderdag. De kinderen zwemmen 1 maal per week.
Uw zoon/dochter komt enkel zwemmen op de afgesproken dag en na mail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u geen mail gehad, neem dan contact op met ons.

Lidgeld

Voor de leden die begin 2020 zwemgeld betaald hebben, wordt er geen extra lidgeld gevraagd voor de periode september tem december.
De andere leden worden gecontacteerd met het bedrag dat ze nog moeten betalen

ZWEMLESSEN ROTEM ( kinderen vanaf 4 jaar):

START zaterdag 19 september 2020

Doelgroep:
kinderen vanaf 4 jaar
deze kinderen kennen nog geen arm en beenweging schoolslag

Huidige leden worden via mail gecontacteerd met de startdatum. Heeft u geen mail gehad neem dan contact op met ons.

Locatie:

Zwembad De Haeg Rotem
Haagstraat 19, 3650 Rotem

Tijdstip:

zaterdag 17.30u-18.30u

Prijs lidgeld:

per 10 lessen: 90 euro (verzekering en inkom inbegrepen)

Contactpersoon:

Luc Westhovens

TESTMOMENT - WANNEER KAN JE STARTEN IN ONZE CLUB?

Voordat we kinderen laten starten in onze club hebben we een testmoment.

Dit testmoment duurt een 5 à 10 minuutjes, dit om te zien wat de kinderen kunnen en in welke groep we ze kunnen laten starten.
Dit testmoment gaat door op meerdere dagen afhankelijk van de plaatsen in die groepen. Om een test aan te vragen mailt u naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marijke Denolf           0486 507 855 (na 18u)
Sandra Vandenberg   089 20 77 66