BNC

!!! EERST DIENT ER EEN EVALUATIE MOMENT PLAATS TE VINDEN !!!


Neem CONTACT op via mail om een afspraak te maken

BNC, WAT IS DAT?


BNC staat voor Begeleid Niet Competitief zwemmen. Hier kunnen kinderen en jongeren terecht die de zwemlessen volmaakt hebben of reeds op een andere locatie de 3 belangrijkste zwemslagen voldoende onder de knie hebben. Ze krijgen steeds les van een lesgever die de zwemmers bijstuurt waar nodig.

BNC, WAT DOEN DIE?


Binnen BNC werken de zwemmers voornamelijk aan de verbetering van hun reeds geleerde techniek en uithouding.


Zwemmers worden hier opgedeeld in verschillende banen afhankelijk van hun technische vaardigheden, techniek en uithouding. Dit zodat iedere zwemmer op zijn/haar/het eigen niveau begeleid kan worden.


Naast een 'gewone' training kan er ook eens gewerkt worden op leren duiken, beginnende krachtoefeningen, kleine spelletjes of wie weet wel eens een initiatie waterpolo of vlinderslag.

BNC, WANNEER ZWEMMEN ZE?


Na een testmoment wordt er in samenspraak met de co√∂rdinator 1 of meerdere vaste zwemmomenten gekozen. 


Maandag:    17:00 - 18:30

Dinsdag:      18:30 - 20:00

Donderdag: 17:00 - 18:30

Zaterdag:     9:00 - 10:00

WAT ERNA?

Als je meer ambitie hebt dan enkel recreatief zwemmen is er de mogelijkheid om door te groeien naar de competitieafdeling. Dit dient echter in samenspraak met de coördinator te gebeuren en is afhankelijk van het niveau van de zwemmer.


Als je ouder wordt en tussen volwassenen wenst te trainen kan je ook steeds doorgroeien naar 1 van onze andere afdelingen of zusterclubs.